BCI_logo

 

Termékek

 

Szolgáltatások

 

Letöltések

 

Rólunk

 

Elérhetőségek


Magyar English

line
 
Alapanyagok
Segédanyagok
Tisztítószerek
Szerelvények
Referenciák
Vegyszer
Tisztítószerek  

DES OXI-150,  22kg

 

 

Clean CL-44, 25Kg

 

 


Weiquat, 18kg


Foszforsav, 40kg


Argoseptal FUH, 20kg


Hypo, 20kgClean B-55S, 25kg  


NaOH (pikkelyes), 25kg

NAOH

Perecetsav alapú, folyékony, élelmiszeripari fertőtlenítőszer CIP rendszerekhez és alagútrendszerű mosó berendezésekhez.
Nagy hatékonyságú folyékony fertőtlenítő, kifejezetten élelmiszeripari CIP rendszerekhez és alagút rendszerű mosó berendezésekhez. A tejiparban és az italgyártásban használt élelmiszerrel is érintkező felületek, centrifugák, tartályok, hűtők, csővezetékek, gépek és berendezések gyors fertőtlenítésére valamint sterilizáláshoz alkalmazható.


Sörcsap tisztító, lúgos tisztítószer.
Folyékony, kombinált, aktív klór alapú tisztító és fertőtlenítőszer élelmiszeripari felhasználásra. Használható rozsdamentes acélból és klórálló műanyagból készült tárolótartályok, csővezetékek, szakajtók, sütőlemezek, szállítókonténerek, és termelő berendezések tisztítására és fertőtlenítésére. Ez a termék különösen gazdaságosan használható CIP berendezésekben. Kiválóan alkalmas mindenféle szennyeződés esetén, és használható ipari ládamosó berendezésekben is.

Weiquat, 18kg
Felületkezelő, fertőtlenítőszer.

Foszforsav, 40kg
Az élelmiszeriparban főként savanyúságot szabályozó anyagként alkalmazzák (E338), de más előnye is van. Például különböző fémionok megkötése, antioxidáns hatása, vagy a húsokban található különféle sók permeabilitásának növelése. Sok élelmiszerben megtalálható, elsősorban kólában, húsételekben és sajtokban.

Argoseptal FUH, 20kg 
Felületkezelő, fertőtlenítőszer

Hypo, 20kg
Sárga színű, klórszagú, habzásmentes folyékony fertőtlenítőszer. Alkalmas fehérjével és zsírral erősen szennyezett felületek, padozat, berendezések, stb. tisztítására. A jelentős mennyiségű aktív klór jó fertőtlenítő hatást biztosít. A legtöbb szerkezeti anyagot nem támadja meg. Használat előtt a felületen végezzen hatáspróbát. Nem támadja meg a rozsdamentes acél, műanyag, gumi felületeket, amennyiben a használati utasítást betartják. Az alumínium, ötvözetei és színesfémek esetén nem alkalmazható.

Clean B-55S, 25kg
Lúgos tisztítószer, pl. tartály CIP-hez.


NaOH (pikkelyes), 25kg
A nátrium-hidroxid (NaOH), marónátron, nátronlúg, marószóda, zsírszóda, marólúg, vagy lúgkő fémes bázis. Vízben oldva erősen lúgos oldatot képez.
A hideg és a meleg szappankészítés során használjuk a zsírok, olajok elszappanosításához. Használható, zsíroldóként is vagy lefolyó tisztítóként. 10 %-os vizes oldatával még a legmakacsabb dugulások is megszűnnek. A pikkelyes formályú nátrium-hidroxid könnyen oldódik és a felhasználása is egyszerű. Mindíg hideg folyadékhoz keverjük!


 

 

Akciók
Érdekességek
Híreink